Хоч з яблуками, хоч з бананами. На сковороді — м’який, повітряний пиріг. Тісто з одним яйцем

Хоч з яблуками, хоч з бананами. На сковороді — м'який, повітряний пиріг. Тісто з одним яйцем
Хоч з яблуками, хоч з бананами. На сковороді — м'який, повітряний пиріг. Тісто з одним яйцем

Хоч з яблуками, хоч з бананами. На сковороді — м’який, повітряний пиріг. Тісто з одним яйцем

 інгредієнти:

  • яйце, 1 шт.;
  • цукор, 100 г;
  • кефір, 50 мл;
  • масло вершкове, 30 г;
  • сіль щіпка;
  • борошно, 250 г;
  • розпушувач, 10 г;
  • банани, 2 шт.;
  • цукор для карамелі, 1 ст.л.

Процес приготування:

  1. Сковороду змащуємо шматочком вершкового масла і посипаємо цукром.
  2. Викладаємо шматочки банана.
  3. Яйце збиваємо з сіллю і цукром, перемішуємо вінчиком до розчинення цукру.
  4. Вливаємо кефір і розтоплене вершкове масло.
  5. Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в масу і вимішуємо тісто.
  6. Тісто виливаємо на банани і розрівнюємо лопаткою.
  7. Накриваємо кришкою і печемо 15 – 20 хвилин з одного боку.
  8. За допомогою тарілки перевертаємо на пергамент і разом з ним кладемо на сковороду. Накриваємо кришкою і допікаємо ще 10 – 15 хвилин з іншого боку.
  9. Кладемо пиріг на тарілку, охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Хоч з яблуками, хоч з бананами. На сковороді — м'який, повітряний пиріг.  Тісто з одним яйцем
Хоч з яблуками, хоч з бананами. На сковороді — м’який, повітряний пиріг. Тісто з одним яйцем
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!