Холодець в чашці: приготувала один раз, тепер готую ТАК ЗАВЖДИ! Гості у захваті…

Холодець в чашці: приготувала один раз, тепер готую ТАК ЗАВЖДИ! Гості у захваті...
Холодець в чашці: приготувала один раз, тепер готую ТАК ЗАВЖДИ! Гості у захваті...

З цієї кількості інгредієнтів виходить 4 чашки холодцю.

Загальна вага 1,37 кг.

Нам знадобиться:

  • Курячі ніжки – 8 шт. (1 кг) (чиста вага після варіння, без кістки та шкіри 420 г)
  • Вода фільтрована – 1,5 л
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. (80-100 г)
  • Морква – 1 шт. (50-60 г)
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний горошком – 8-10 шт.
  • Запашний перець – 5 горошин
  • Сіль – 1 ст.л.

 

  • Желатин для бульйону – 25 г + 60 мл холодної води
  • Готовий бульйон – 600 мл
  • Часник – 3 зубчики 

Для прикрашання:

  • Кукурудза консервована – 50-70 г
  • Горошок консервований – 50-70 г
  • Зерна граната – 50-70 г
  • Листя петрушки – 10-15 г
  • Морква

Відео-процес приготування: