Хрумкотливий настрій: 10 рецептів салатів із сухариками

Хрумкотливий настрій: 10 рецептів салатів із сухариками
Хрумкотливий настрій: 10 рецептів салатів із сухариками

Хрумкотливий настрій: 10 простих рецептів салатів із сухариками

Салат з сухариками, курячою печінкою, квасолею і перцем

Складові:

  • 300 г курячої печінки;
  • 1 столова ложка + 1 чайна ложка оливкової олії;
  • 1-2 помідори;
  • ½ оранжевого болгарського перцю;
  • ½ цибулини;
  • 100 г консервованої або вареної червоної квасолі;
  • 1 столова ложка соєвого соусу;
  • 1 столова ложка зернистої гірчиці;
  • 1 чайна ложка бальзамічного оцту;
  • 30 г сухариків;
  • кілька гілочок петрушки.

Приготування:

Наріжте печінку великими шматочками. Розігрійте в сковороді столову ложку олії і обсмажуйте печінку 5-7 хвилин на сильному вогні.

Наріжте помідор невеликими шматочками, перець – брусочками, а цибулю – півкільцями. Додайте до овочів квасолю і злегка остиглу печінку.

Змішайте чайну ложку олії, соєвий соус, гірчицю і бальзамічний оцет. Додайте заправку в салат і перемішайте. Посипте блюдо сухариками і прикрасьте петрушкою.

Салат з сухариками, пекінською капустою, шинкою і кукурудзою

Складові:

  • ½ середнього качана пекінської капусти;
  • 250 г шинки;
  • 250 г консервованої кукурудзи;
  • 80 г сухариків;
  • сіль за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • 3-4 столові ложки майонезу.

Приготування:

Наріжте капусту і шинку тонкою довгою соломкою. Додайте кукурудзу, сухарики, сіль, перець, майонез і ретельно перемішайте.

Салат з сухариками, ковбасою, яйцями і корейської морквою

Складові:

  • 3 варені яйця;
  • 200 г копченої ковбаси;
  • 150 г корейської моркви ;
  • 50-80 г сухариків;
  • 1 столова ложка майонезу.

Приготування:

Наріжте яйця і ковбасу брусочками. Додайте моркву, сухарики, майонез і перемішайте.

Салат з сухариками, горбушою, кукурудзою і огірком

Складові:

  • 150 г консервованої горбуші;
  • 1 варене яйце;
  • 1 огірок;
  • 100 г консервованої кукурудзи;
  • кілька пір’я зеленої цибулі;
  • кілька гілочок кропу;
  • 1-2 столові ложки оливкової олії;
  • сіль за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • 40 г сухариків.

Приготування:

Перемішайте рибу виделкою. Наріжте яйце та огірок невеликими кубиками. Додайте кукурудзу, подрібнену зелень, олію, сіль, перець і перемішайте. Посипте готовий салат сухариками.

Салат з сухариками, квасолею, помідорами, маринованими огірками та грибами

Складові:

  • 5-7 маленьких маринованих огірків;
  • 2 помідори;
  • 200 г консервованої або вареної червоної квасолі;
  • 100 г маринованих опеньків;
  • 50 г сухариків;
  • 2 столові ложки майонезу.

Приготування:

Наріжте огірки кружечками, а помідори – невеликими шматочками. Додайте квасолю, гриби, сухарики, майонез і перемішайте.

Салат з сухариками, сьомгою, стручкової квасолею і помідорами

Складові:

  • 300 г філе сьомги;
  • сіль за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • 100 г стручкової квасолі;
  • 3-4 невеликих помідора;
  • 1 червона цибулина;
  • кілька гілочок базиліка;
  • 80 г сухариків;
  • 3-4 столові ложки оливкової олії;
  • 2 чайні ложки червоного винного оцту;
  • трохи лимонного соку.

Приготування:

Викладіть сьомгу на фольгу і приправте сіллю і перцем. Загорніть рибу повністю в фольгу і поставте в розігріту до 190 ° C духовку приблизно на 30 хвилин. Готову сьомгу остудіть і розберіть на невеликі шматочки.

Викладіть стручкову квасолю в киплячу воду на 5 хвилин. Відкиньте на друшляк і поставте його на лід, щоб зупинити процес варіння. Наріжте помідори великими шматочками, а цибулю – тонкими півкільцями. Порубати листя базиліка.

Викладіть всі підготовлені інгредієнти і сухарики в миску. Змішайте олію, оцет, лимонний сік, сіль і перець. Заправте салат сумішшю.

Листковий салат з сухариками, крабовими паличками, кукурудзою і плавленим сиром

Складові:

  • 200 г плавленого сирка;
  • 3 варені яйця;
  • 250 г крабових паличок;
  • 2 зубчики часнику;
  • 70 г сухариків;
  • 100 г консервованої кукурудзи;
  • кілька столових ложок майонезу.

Приготування:

Покладіть сирок в морозилку на 10 хвилин. Потім натріть його і яйця на дрібній тертці. Наріжте крабові палички невеликими шматочками.

Викладіть шари в такому порядку: плавлений сир і часник, яйця, крабові палички, сухарики, кукурудза. Кожен шар, крім кукурудзяного, покривайте тонкої сіточкою майонезу.

Салат з сухариками, мисливськими ковбасками, сиром і корейської морквою

Складові:

  • 200 г мисливських ковбасок;
  • 100 г твердого сиру;
  • 100 г корейської моркви ;
  • 80 г сухариків;
  • сіль за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • 1-2 столові ложки майонезу.

Приготування:

Наріжте ковбаски кружечками, а сир – невеликими брусочками. Додайте моркву, сухарики, сіль, перець, майонез і перемішайте.

Салат з сухариками, беконом і авокадо

Складові:

  • 100 г бекону;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • 1 авокадо;
  • 2 столові ложки лимонного соку;
  • кілька салатних листя;
  • 80 г сухариків;
  • 1 чайна ложка білого винного оцту;
  • сіль за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Наріжте бекон великими шматочками. Розігрійте в сковороді 1 ложку олії і обсмажте м’ясо до рум’яної скоринки. Перекладіть бекон на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Видаліть з авокадо м’якоть чайною ложкою або наріжте очищений плід великими шматочками. Залийте їх лимонним соком. Порвіть руками салатні листя.

Викладіть на блюдо салат, бекон, авокадо і сухарики. Змішайте олію, що залишилася, оцет, сіль, перець і полийте цією заправкою салат.

Салат Цезар: класичний рецепт улюбленої страви

Салат Цезар: класичний рецепт улюбленої страви