
Як швидко замаринувати кабачки по-корейськи
Інгредієнти:
- кабачки молоді – 500 г
- морква – 200 г
- сіль – 1 ч.л.
- олія – 50 мл
- кунжут 1 ч.л.
- часник – 4 зуб.
- лимонний сік – 1 ст.л.
- паприка – 1 ч.л.
- мед – 2 ч.л.
- соєвий соус – 2 ч.л.
Рецепт приготування:
- Наріжте кабачки тонко кружальцями, бажано молоді, щоб не було насіння в середині.
- Викладіть нарізані кабачки в глибоку миску і додайте 1 ч. л. солі. Добре все перемішайте і дайте кабачкам постояти 30 хвилин.
- Почистіть моркву і натріть на тертці для моркви по-корейськи. Перекладіть моркву в окрему миску і додайте 1 щіпку солі. Перемішайте моркву і відставте її на 30 хвилин.
- Тим часом очистіть 4 зубчики часнику і пропустіть його через прес. Вилийте в часник соєвий соус, 1 ч. л. лимонного соку і додайте мед. Все перемішайте до однорідності з паприкою.
- Злийте зайву рідину з кабачків та моркви. Змішайте їх.
- Влийте до овочів ароматну заправку. Підігрійте на сковороді 50 г олії і додайте її до закуски. Все добре перемішайте і додайте до кабачків нарізану зелень, перемішайте і відправте в холодильник на 20 хвилин.
- Перед подачею прикрасьте закуску кунжутним насінням. Смачного.
