Хрусткі кабачки по-корейськи: бюджетна закуска для смачних посиденьок

Хрусткі кабачки по-корейськи: бюджетна закуска для смачних посиденьок
Хрусткі кабачки по-корейськи: бюджетна закуска для смачних посиденьок

Як швидко замаринувати кабачки по-корейськи 

Інгредієнти:

  • кабачки молоді – 500 г
  • морква – 200 г
  • сіль – 1 ч.л.
  • олія – 50 мл
  • кунжут 1 ч.л.
  • часник – 4 зуб.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • паприка – 1 ч.л.
  • мед – 2 ч.л.
  • соєвий соус – 2 ч.л.

Рецепт приготування:

  1. Наріжте кабачки тонко кружальцями, бажано молоді, щоб не було насіння в середині.
  2. Викладіть нарізані кабачки в глибоку миску і додайте 1 ч. л. солі. Добре все перемішайте і дайте кабачкам постояти 30 хвилин.
  3. Почистіть моркву і натріть на тертці для моркви по-корейськи. Перекладіть моркву в окрему миску і додайте 1 щіпку солі. Перемішайте моркву і відставте її на 30 хвилин.
  4. Тим часом очистіть 4 зубчики часнику і пропустіть його через прес. Вилийте в часник соєвий соус, 1 ч. л. лимонного соку і додайте мед. Все перемішайте до однорідності з паприкою.
  5. Злийте зайву рідину з кабачків та моркви. Змішайте їх.
  6. Влийте до овочів ароматну заправку. Підігрійте на сковороді 50 г олії і додайте її до закуски. Все добре перемішайте і додайте до кабачків нарізану зелень, перемішайте і відправте в холодильник на 20 хвилин.
  7. Перед подачею прикрасьте закуску кунжутним насінням. Смачного.
Хрусткі кабачки по-корейськи: бюджетна закуска для смачних посиденьок
Хрусткі кабачки по-корейськи: бюджетна закуска для смачних посиденьок