Хрусткі кабачки з сиром, запечені в духовці

Швидкий рецепт приготування кабачків в духовці

Інгредієнти:

  • 600 г молодих кабачків;
  • 100 г твердого сиру (найкраще Пармезан);
  • дві столові ложки пшеничного борошна;
  • дві столові ложки олії.

Спеції :

  • половина чайної ложки орегано;
  • по одній чайній ложці сушеного часнику, паприки і базиліка;
  • сіль (за смаком).

Приготування:

  1. Кабачки нарізаємо кільцями, товщиною 0,5 см.
  2. Перекладаємо в миску, солимо і перемішуємо. Ми залишаємо на 10 хвилин, а потім відкидаємо на сито, щоб стекла зайва рідина. Обсушуємо.
  3. Деко застилає пергаментним папером, змащуємо рослинною олією.
  4. Беремо звичайний харчовий пакет, висипаємо в нього пшеничне борошно, додаємо всі спеції, добре перемішуємо.
  5. Потім в пакет перекладаємо кабачки (невеликими партіями), струшуємо.
  6. Перекладаємо колечка на деко, посипаємо тертим сиром Пармезан.
  7. Відправляємо деко в духовку, розігріту до 200 градусів, на 15 хвилин. Потім на дві хвилини включаємо гриль, щоб верх підсмажився.
  8. Перекладаємо на тарілку, посипаємо свіжою зеленню і часником (при бажанні).

    Хрусткі кабачки з сиром, запечені в духовці
    Хрусткі кабачки з сиром, запечені в духовці