Швидкий рецепт приготування кабачків в духовці
Інгредієнти:
- 600 г молодих кабачків;
- 100 г твердого сиру (найкраще Пармезан);
- дві столові ложки пшеничного борошна;
- дві столові ложки олії.
Спеції :
- половина чайної ложки орегано;
- по одній чайній ложці сушеного часнику, паприки і базиліка;
- сіль (за смаком).
Приготування:
- Кабачки нарізаємо кільцями, товщиною 0,5 см.
- Перекладаємо в миску, солимо і перемішуємо. Ми залишаємо на 10 хвилин, а потім відкидаємо на сито, щоб стекла зайва рідина. Обсушуємо.
- Деко застилає пергаментним папером, змащуємо рослинною олією.
- Беремо звичайний харчовий пакет, висипаємо в нього пшеничне борошно, додаємо всі спеції, добре перемішуємо.
- Потім в пакет перекладаємо кабачки (невеликими партіями), струшуємо.
- Перекладаємо колечка на деко, посипаємо тертим сиром Пармезан.
- Відправляємо деко в духовку, розігріту до 200 градусів, на 15 хвилин. Потім на дві хвилини включаємо гриль, щоб верх підсмажився.
- Перекладаємо на тарілку, посипаємо свіжою зеленню і часником (при бажанні).