
Картопляний чебурек-бургер з фаршем
Інгредієнти:
- Фарш – 300 г
- Сіль – 1 ч.л.
- Перець – 1/2 ч.л.
- Картопля – 500 г
- Борошно – 2 ст.л.
- Прованські трави – 1 ч.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Перець – 1/2 ч.л.
- Яйця – 2 шт.
- Кетчуп – 4 ст.л.
- Цибуля – 1/2 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Сир – 100 г
Покрокове приготування:
- Обсмажте фарш з сіллю і перцем до готовності.
- Картоплю почистіть, натріть на тертці і відіжміть зайву рідину.
- Додайте борошно, прованські трави, сіль, перець і 2 яйця. Перемішайте.
- Картопляне тісто розділіть на 2 частини, викладіть на сковороду і обсмажте млинець по 5 хвилин з кожного боку.
- Млинець змастіть кетчупом, викладіть фарш, цибулю, зелень і сир, складіть навпіл і смажте під кришкою до розплавлення сиру.

Стіжки з фаршем
Інгредієнти:
- Фарш – 900 г
- Часник – 3 зубчики
- Коріандр – 1 ч.л.
- Паприка копчена – 1/2 ч.л.
- Сіль – 2 ч.л.
- Перець – 1/2 ч.л.
- Цибуля – 300 г (2 шт.)
- Оливкова олія – 50 мл
- Яйця варені – 3 шт.
- Сир – 150 г
- Картопля – 400 г
- Приправа для картоплі – 1 ч.л.
- Сіль – 1/2 ч.л.
- Перець – 1/4 ч.л.
- Майонез – 100 г
Покрокове приготування:
- Фарш змішайте з часником, коріандром, паприкою, сіллю і перцем.
- Цибулю наріжте, залийте олією і перемішайте.
- Яйця натріть.
- Картоплю натріть і змішайте з приправою для картоплі, сіллю і перцем.
- Деко застеліть фольгою, викладіть на нього цибулю, зверху – котлети з фаршу. Зверху викладіть натерте яйце, картоплю, сир і майонез.
- Запікати в духовці 40 хвилин при температурі 180 ° C

Гарячі бутерброди з фаршем
Інгредієнти:
- Фарш – 200 г
- Паприка копчена – 1/2 ч.л.
- Перець – 1/4 ч.л.
- Соєвий соус – 30 мл
- Хліб тостерний – 12 шматочків
- Масло вершкове
- Кетчуп
- Сир твердий – 6 слайсів
- Яйце – 6 шт.
Покрокове приготування:
- Фарш обсмажте з паприкою, перцем і соєвим соусом.
- У 6 скибочках тостерного хліба виріжте м’якоть.
- Хліб змастіть маслом і кетчупом, викладіть сир і зверху скоринку вирізаного хліба.
- Викладіть фарш, зверху яйце, посипте сіллю і травами.
- Запікати 12 хвилин при температурі 180 ° C

Сирний рулет з фаршем
Інгредієнти:
- Сир – 100 г
- Яйця – 3 шт.
- Майонез – 150 г
- Фарш – 300 г
- Цибуля – 70 г (1 шт.)
- Паприка копчена – 1/2 ч.л.
- Чебрець – 1/2 ч.л.
- Перець – 1/4 ч.л.
- Сіль – 1/2 ч.л.
Покрокове приготування:
- Насамперед потрібно приготувати корж. Для цього змішайте натертий сир, яйця і майонез.
- Змастіть пергамент маслом і вилийте тісто. Запікайте 15 хвилин при температурі 180 ° C
- Корж трохи остудіть і змастіть фаршем зі спеціями. Скрутіть рулет.
- Рулет потрібно запікати 30 хвилин при температурі 180 ° C
