І чому я раніше не готувала ці страви з фаршу? 4 смачні рецепти з фаршу, які можна готувати, хоч кожен день!

І чому я раніше не готувала ці страви з фаршу? 4 смачні рецепти, які можна готувати, хоч кожен день!
І чому я раніше не готувала ці страви з фаршу? 4 смачні рецепти, які можна готувати, хоч кожен день!

Картопляний чебурек-бургер з фаршем

Інгредієнти:

  • Фарш – 300 г 
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець – 1/2 ч.л.
  • Картопля – 500 г
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Прованські трави – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець – 1/2 ч.л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Кетчуп – 4 ст.л.
  • Цибуля – 1/2 шт.
  •  Зелень – 1 пучок
  • Сир – 100 г

Покрокове приготування:

  1. Обсмажте фарш з сіллю і перцем до готовності.
  2. Картоплю почистіть, натріть на тертці і відіжміть зайву рідину.
  3. Додайте борошно, прованські трави, сіль, перець і 2 яйця. Перемішайте.
  4. Картопляне тісто розділіть на 2 частини, викладіть на сковороду і обсмажте млинець по 5 хвилин з кожного боку.
  5. Млинець змастіть кетчупом, викладіть фарш, цибулю, зелень і сир, складіть навпіл і смажте під кришкою до розплавлення сиру.
Картопляний чебурек-бургер з фаршем
Картопляний чебурек-бургер з фаршем

Стіжки з фаршем

Інгредієнти:

  • Фарш – 900 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Паприка копчена – 1/2 ч.л.
  •  Сіль – 2 ч.л.
  • Перець – 1/2 ч.л.
  • Цибуля – 300 г (2 шт.)
  • Оливкова олія – ​​50 мл
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Сир – 150 г
  • Картопля – 400 г
  • Приправа для картоплі – 1 ч.л.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Перець – 1/4 ч.л.
  • Майонез – 100 г

Покрокове приготування: 

  1. Фарш змішайте з часником, коріандром, паприкою, сіллю і перцем.
  2. Цибулю наріжте, залийте олією і перемішайте.
  3.  Яйця натріть.
  4. Картоплю натріть і змішайте з приправою для картоплі, сіллю і перцем.
  5. Деко застеліть фольгою, викладіть на нього цибулю, зверху – котлети з фаршу. Зверху викладіть натерте яйце, картоплю, сир і майонез.
  6. Запікати в духовці 40 хвилин при температурі 180 ° C
Стіжки з фаршем
Стіжки з фаршем

Гарячі бутерброди з фаршем

Інгредієнти:

  • Фарш – 200 г
  • Паприка копчена – 1/2 ч.л.
  • Перець – 1/4 ч.л.
  • Соєвий соус – 30 мл
  • Хліб тостерний – 12 шматочків
  • Масло вершкове
  • Кетчуп
  • Сир твердий – 6 слайсів
  • Яйце – 6 шт.

Покрокове приготування:

  1. Фарш обсмажте з паприкою, перцем і соєвим соусом.
  2. У 6 скибочках тостерного хліба виріжте м’якоть.
  3. Хліб змастіть маслом і кетчупом, викладіть сир і зверху скоринку вирізаного хліба.
  4. Викладіть фарш, зверху яйце, посипте сіллю і травами.
  5. Запікати 12 хвилин при температурі 180 ° C
Гарячі бутерброди з фаршем
Гарячі бутерброди з фаршем

Сирний рулет з фаршем

Інгредієнти:

  • Сир – 100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Майонез – 150 г
  • Фарш – 300 г 
  • Цибуля – 70 г (1 шт.)
  • Паприка копчена – 1/2 ч.л.
  •  Чебрець – 1/2 ч.л.
  • Перець – 1/4 ч.л.
  • Сіль – 1/2 ч.л.

Покрокове приготування:

  1. Насамперед потрібно приготувати корж. Для цього змішайте натертий сир, яйця і майонез.
  2. Змастіть пергамент маслом і вилийте тісто. Запікайте 15 хвилин при температурі 180 ° C
  3. Корж трохи остудіть і змастіть фаршем зі спеціями. Скрутіть рулет.
  4. Рулет потрібно запікати 30 хвилин при температурі 180 ° C
Сирний рулет з фаршем
Сирний рулет з фаршем