І чому я раніше так не готувала куряче філе. Цей рецепт здивував усіх моїх гостей

І чому я раніше так не готувала куряче філе. Цей рецепт здивував усіх моїх гостей
І чому я раніше так не готувала куряче філе. Цей рецепт здивував усіх моїх гостей

Куряче м’ясо в медовому соусі – це дивовижна поєднання смаку і аромату. Цю страву я завжди готую на святковий стіл – все робиться дуже просто і швидко, а виходить просто чудово.

Інгредієнти:

  • філе куряче, 800 г;
  • цибуля, 1 шт.;
  • олія, 4 ст.л.;
  • часник, 4 зубчики;
  • мед, 2 ст.л.;
  • оцет яблучний 6%, 2 ст.л.;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування:

  1. М’ясо ріжемо шматочками.
  2. На середній тертці натираємо в м’ясо часник, додаємо перець, сіль і спеції на свій смак.
  3. Наливаємо олію, мед та оцет.
  4. Перемішуємо все ложкою, але найкраще це зробити руками. Залишаємо м’ясо на 30 хвилин.
  5. Обсмажуємо шматочки м’яса на сухій сковороді одним шаром – якщо сковорода маленька, обсмажуйте кілька партій.
  6. Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо до готовності на невеликій кількості олії.
  7. Додаємо до цибулі м’ясо, дрібно різану зелень і зелену цибулю, перемішуємо і обсмажуємо кілька хвилин. Смачного!
І чому я раніше так не готувала куряче філе. Цей рецепт здивував усіх моїх гостей
І чому я раніше так не готувала куряче філе. Цей рецепт здивував усіх моїх гостей
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!