
Куряче м’ясо в медовому соусі – це дивовижна поєднання смаку і аромату. Цю страву я завжди готую на святковий стіл – все робиться дуже просто і швидко, а виходить просто чудово.
Інгредієнти:
- філе куряче, 800 г;
- цибуля, 1 шт.;
- олія, 4 ст.л.;
- часник, 4 зубчики;
- мед, 2 ст.л.;
- оцет яблучний 6%, 2 ст.л.;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування:
- М’ясо ріжемо шматочками.
- На середній тертці натираємо в м’ясо часник, додаємо перець, сіль і спеції на свій смак.
- Наливаємо олію, мед та оцет.
- Перемішуємо все ложкою, але найкраще це зробити руками. Залишаємо м’ясо на 30 хвилин.
- Обсмажуємо шматочки м’яса на сухій сковороді одним шаром – якщо сковорода маленька, обсмажуйте кілька партій.
- Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо до готовності на невеликій кількості олії.
- Додаємо до цибулі м’ясо, дрібно різану зелень і зелену цибулю, перемішуємо і обсмажуємо кілька хвилин. Смачного!
