І торта не треба! Надзвичайно ніжний десерт у склянці, який легко приготувати

Такий десерт можна приготувати на свій смак, замінюючи деякі інгредієнти. Бісквіт можна спекти за своїм улюбленим рецептом. Полуницю також можна замінити іншими замороженими ягодами або вишнею. Якщо немає часу, то бісквіт можна сміливо замінити пісочним печивом.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Бісквіт:

  • яйця – 5 шт.
  • цукор – 200 г
  • борошно – 160 г
  • молоко – 100 мл
  • олія без запаху – 70 мл
  • какао – 40 г
  • розпушувач – 10 г

Ягідний шар:

  • полуниця заморожена (свіжа) – 200 г
  • цукор – 2 ст. л.

Крем:

  • сметана 20% – 350 г
  • згущене молоко не варене – 150 мл
  • лимонний сік – 2 ст. л.

Процес приготування (відео):