І торта не треба! З яблуками і кремом цей пиріг просто незрівнянний: простий і швидкий

І торта не треба! З яблуками і кремом цей пиріг просто незрівнянний: простий і швидкий

Випічка з яблуками завжди була і залишається однією з найпопулярніших, смачних і ароматних. Цей пиріг виходить дуже м’яким, в ньому багато начинки, мало тіста, а крем створює дуже ніжну консистенцію. Готується легко і просто зі звичайних продуктів.

Інгредієнти:

  • яйця, 3 шт.;
  • цукор, 150 г;
  • ванілін;
  • розпушувач, 1 пакетик;
  • молоко, 200 мл;
  • масло вершкове (розтоплене), 50 г;
  • борошно, близько 350 г

Для приготування крему необхідно :

  • молоко, 500 мл;
  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 2 3 ст.л.;
  • крохмаль, 2 ст.л.;
  • яблука, 2 шт.

Процес приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром і ваніліном до смаку. Збиваємо масу міксером до стійкої і густої маси.
  2. Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло, перемішуємо вінчиком.
  3. Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і збиваємо масу до густоти.
  4. Змішуємо яйця з крохмалем і цукром, молоком і ставимо варитися крем на невеликий вогонь. Варимо до густоти знімаємо з плити і охолоджуємо.
  5. Форму для випічки застеляємо пергаментом, виливаємо тісто і викладаємо яблука, порізані шматочками.
  6. Зверху викладаємо і розрівнюємо крем.
  7. Випікаємо пиріг близько 30 – 40 хвилин при 180 градусах.