ІДЕАЛЬНА ЗАКУСКА - ПОМІДОРИ ПО-ГРУЗИНСЬКИ. РЕЦЕПТ!
А головне швидко і шалено смачно! 😉
Інгредієнти:
- помідори порізати крупно (навпіл) – 2 кг
- часник – 2 головки
- болгарський перець – 4 шт.
- зелень
- червоний пекучий перець – 2 шт.
Заправка:
- оцет – 100 г
- цукор – 100 г
- рослинне масло – 100 г
- сіль – 2 ст. л.
Мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин
Приготування:
- Пропускаємо через м’ясорубку перець, часник і 2 червоних пекучих перці. Перемішуємо.
- Рубаємо дрібно зелень.
- Укладаємо шарами в 3-х літрову банку: помідори, потім овочеву суміш, зелень.
- Закриваємо банку кришкою і прибираємо в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко.
- Через 8 годин помідори готові до вживання, потім тримаємо банку в звичайному положенні.
- На наступний день ще смачніше! Смачного!