
ІНГРЕДІЄНТИ:
- лаваш;
- відварені яйця – 3-4 штуки;
- твердий сир – 200 г;
- зелень;
- сметана (майонез) – 2-3 ст. ложки;
- сіль на (свій) смак.
Процес приготування:
- Готуємо начинку, для цього подрібнюємо зелень, яйця і сир зручним для вас способом.
- Підготовлені інгредієнти добре змішуємо між собою, додаємо сіль. Щоб суміш була більш слухняною, я додала пару столових ложок майонезу, але можна обійтися і без нього.
- Лаваш розрізаємо невеликими шматочками.
- На кожен шматок викладаємо достатню кількість начинки і звертаємо в рулетик. Начинки не шкодуйте.
- Рулетики обсмажуємо на сковороді з олією до золотистої скоринки. Можна ці ж рулетики запекти в духовці, попередньо змастивши їх яйцем.