Ідеальне поєднання смаків! Пляцок “Червона рута”: всі шукають цей рецепт!

Ніжне пісочне тісто з вишнями та горіхами, хрустке макове безе і вишневий крем – ідеальне поєднання смаків. Він стане фаворитом на Вашому столі. Спробуйте!

Тісто:
Масло – 200 г
Цукор – 220 г
Яєчні жовтки – 8 шт.
Сметана – 60 г
Борошно – 400 г (+ на підсипку)
Розпушувач – 2 ч. л.

Макове безе:
Яєчні білки – 8 шт.
Цукор – 250 г
Мак (мелений сухий) – 1 скл.

Вишневий крем:
Сік з вишень (якщо замало, долийте води) – 400 мл
Цукор – 150 г
Борошно – 1 ст.л.
Крохмаль – 1 ст.л.
Масло – 350 г

Крім того:
Горіхи волоські (грубо подрібнені) – 1 скл.
Вишні у власному соку (вага без соку) – 450 г

Розмір форми 24х28 см

Процес приготування (відео):