Ідеальний домашній торт «Наталя». Перевірений рецепт нашої сім’ї

Рецепт цього торта вже досить старий і його в нашій родині дуже цінують за простоту і швидку підготовку. Варення для бісквіта беріть будь-яке за своїм смаком, але я завжди використовую варення з кислинкою, щоб збалансувати смак з солодким кремом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 2 скл.;
  • кефір, 1 скл.;
  • варення, 1 скл.;
  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 1 скл.;
  • сода, 2 ч.л.

Для приготування крему необхідно :

  • сметана, 2 скл.;
  • цукрова пудра, 1 скл. або половина на ваш смак.

Процес приготування:

  1. Варення вибирайте з кислинкою – ожина, смородина, вишня і т.д.
  2. Яйця починаємо збивати і в процесі всипаємо цукор, збиваємо до розчинення цукру і додаємо кефір, варення.
  3. Борошно просіваємо і частинами вводимо в масу, всипаємо соду, перемішуємо.
  4. Тісто ділимо на 2 частини і будемо випікати 2 коржі в формах, застелених пергаментом.
  5. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо до готовності.
  6. Остиглі бісквіти розрізаємо на 2 коржі.
  7. Для крему збиваємо сметану з пудрою.
  8. Коли будете формувати торт, змащуючи коржі кремом, ще викладайте ягідки на крем, тоді тортик буде дуже смачним. Відправляємо його в холодильник настоюватися на кілька годин.

    Прикрасити торт також можна ягодами, тертим шоколадом або просто посипати какао.

    Ідеальний домашній торт «Наталя». Перевірений рецепт нашої сім'ї
    Ідеальний домашній торт «Наталя». Перевірений рецепт нашої сім’ї