Італійське м’яке печиво з яблуками і волоськими горіхами

Італійське м'яке печиво з яблуками і волоськими горіхами
Італійське м'яке печиво з яблуками і волоськими горіхами

Чудовий рецепт випічки на щодень. З доступних продуктів і без зайвих зусиль. А рецепт приємно потішить.

Продукти:

  • 280 г борошна;
  • 100 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 100 г вершкового масла;
  • 10 г розпушувача;
  • щіпка солі;
  • 2 яблука;
  • 8 г ванільного цукру;
  • Грецькі горіхи.

Як готувати:

  1. Яйця з сіллю збиваємо до легкої піни, додаємо поступово цукор.
  2. В яєчну масу додаємо розм`якшене вершкове масло, ще трошки збиваємо.
  3. Поступово додаємо просіяне борошно з розпушувачем, акуратно перемішуємо до однорідного стану.
  4. Тісто виходить досить густим і в’язким.
  5. Яблука миємо, чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо дрібними кубиками.
  6. Горіхи подрібнюємо ножем.
  7. У тісто додаємо яблука і подрібнені горіхи, перемішуємо.
  8. На деко, застелене пергаментним папером, акуратно викладаємо столовою ложкою (з гіркою) тісто, формуючи печиво.
  9. Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин.

Печиво ароматне і дуже смачне. А готується дуже швидко. Зберігайте перевірений рецепт, адже це варто спробувати!

За матеріалами.