
Чудовий рецепт випічки на щодень. З доступних продуктів і без зайвих зусиль. А рецепт приємно потішить.
Продукти:
- 280 г борошна;
- 100 г цукру;
- 2 яйця;
- 100 г вершкового масла;
- 10 г розпушувача;
- щіпка солі;
- 2 яблука;
- 8 г ванільного цукру;
- Грецькі горіхи.
Як готувати:
- Яйця з сіллю збиваємо до легкої піни, додаємо поступово цукор.
- В яєчну масу додаємо розм`якшене вершкове масло, ще трошки збиваємо.
- Поступово додаємо просіяне борошно з розпушувачем, акуратно перемішуємо до однорідного стану.
- Тісто виходить досить густим і в’язким.
- Яблука миємо, чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо дрібними кубиками.
- Горіхи подрібнюємо ножем.
- У тісто додаємо яблука і подрібнені горіхи, перемішуємо.
- На деко, застелене пергаментним папером, акуратно викладаємо столовою ложкою (з гіркою) тісто, формуючи печиво.
- Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин.
Печиво ароматне і дуже смачне. А готується дуже швидко. Зберігайте перевірений рецепт, адже це варто спробувати!