Італійський кекс “12 ложок”, ваги не потрібно! Виходить легким та повітряним

Італійський кекс "12 ложок", ваги не потрібно! Виходить легким та повітряним
Італійський кекс "12 ложок", ваги не потрібно! Виходить легким та повітряним

Італійський пиріг “12 ложок” відрізняється своєю легкістю, чудовим смаком і простотою приготування. З приготуванням такого пирога не виникне ніяких труднощів і не будуть потрібні кулінарні ваги. Все вимірюється ложками. Але саме головне – це сма

Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт;
  • цукор – 12 ст.л .;
  • соняшникова олія – ​​12 ст.л .;
  • молоко – 12 ст.л .;
  • борошно – 12 ст.л .;
  • розпушувач – 7 г.;
  • цедра і сік половини лимона;
  • за бажанням – цукрова пудра.

Пиріг 12 ложок – покроковий рецепт

  1. У миску вбийте 3 яйця, потім всипте 12 ст.л. цукру, додайте дрібку солі і збийте міксером близько 2 хвилин.
  2. Потім додайте 12 ст.л. соняшникової олії і 12 ст.л. молока.
  3. Додайте цедру і сік половини лимона.
  4. Все перемішайте блендером.
  5. Потім додайте 12 ст.л. з гіркою борошна і пакетик розпушувача. Перемішайте.
  6. Форму (діаметром 20-22 см) застеліть папером для випічки, змастіть маслом і вилийте тісто.
  7. Випікайте в духовці при 180 градусах близько 25 хвилин.
  8. Після випічки дайте охолонути в формі і присипте цукровою пудрою.

Приємного всім чаювання!

Італійський кекс "12 ложок", ваги не потрібно! Виходить легким та повітряним
Італійський кекс “12 ложок”, ваги не потрібно! Виходить легким та повітряним