Італійський яблучний пиріг: доступні інгредієнти, швидко, красиво і смачно

Інгредієнти:

  • 2-3 жовтки
  • 100 г цукру (+ 3 ст. л. для посипання)
  • 50 г вершкового масла
  • 125 мл молока
  • щіпка солі сіль
  • ваніль
  • 180 г борошна
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • 3 яблука

Приготування:

  1. Жовтки збити з цукром.
  2. Розтопити 25 г вершкового масла. Додати до жовтків.
  3. Влити молоко, додати ваніль, борошно і розпушувач. Перемішати до однорідності.
  4. Тісто перелити в форму, розрівняти лопаткою. Зверху викласти яблучні дольки, трохи вдавлюючи в тісто.
  5. Пиріг полити розтопленим вершковим маслом (25 г) і посипати цукром.
  6. Випікати в духовці близько 35 хвилин при 180 ℃. Смачного!
Італійський яблучний пиріг: доступні інгредієнти, швидко, красиво і смачно
Італійський яблучний пиріг: доступні інгредієнти, швидко, красиво і смачно