Кабачкова ікра від закарпатської господині. До будь-якого м’яса чи гарніру взимку саме те, що треба!

Кабачкова ікра від закарпатської господині. До будь-якого м'яса чи гарніру взимку саме те, що треба!
Кабачкова ікра від закарпатської господині. До будь-якого м'яса чи гарніру взимку саме те, що треба!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1 кг
  • Морква – 250 г
  • Цибуля – 300 г
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Сіль – 2 ч. ложки
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Оцет (9%) – 1 ст. ложка
  • Томатна паста – 125 мл
  • Чорний мелений перець – 0,5 ч. ложки
  • Соняшникова олія – 100 мл

Процес приготування (відео):