
Кабачкові млинці з сиром і зеленню – не зовсім стандартний варіант страви. Такі млинці не вимагають начинок, тому що самі по собі досить ситні і мають яскравий смак. Найкраще подавати їх з ніжним сметанним соусом .
Інгредієнти:
- кабачок – 250 г
- яйце – 2 шт.
- твердий сир – 50 г
- борошно – 100 г
- молоко – 250 мл
- олія – 1 ст.л.
- петрушка, зелена цибуля, кріп – пучок
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Молодий кабачок вимийте і натріть на дрібній тертці в миску. Натерту масу трохи посоліть, щоб вона пустила сік. Зайвий сік злити.
- Тим часом натріть сир на грубій тертці. В окрему миску вбийте 2 яйця, змішайте їх вінчиком. Додайте до них молоко і олію. Знову перемішайте все до однорідної консистенції.
- Додайте в молочно-яєчну суміш віджаті кабачки і натертий сир. Туди ж додайте дрібно рубану зелень. Перемішайте інгредієнти. Поступово додавайте до них борошно.
- Замісити густе і однорідне тісто як на оладки. В процесі вам може знадобитися більше борошна, тому орієнтуйтеся за своїм результатом.
- Змастіть сковороду олією, розігрійте її. Вилийте на сковороду частина тіста і обсмажуйте його по пару хвилин з кожної сторони. Млинець повинен вийти рум’яним. Смачного!
Кабачкові млинці з сиром і зеленню. Такі млинці не вимагають начинки, тому що самі по собі смачні та ситні