Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото

Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото
Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото

Рулет з кабачків – краща сезонна страва. Процес приготування дуже простий і доступний кожному, так що сміливо готуйте! Кабачковий рулет з начинкою на Ваш смак – фаршем, домашнім сиром, морквою і тд.

Інгредієнти:

Для рулету:

  • кабачок – 2 шт.
  • пшеничне борошно – 2-3 ст.л.
  • яйце – 4 шт.
  • зелень – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Для начинки:

  • морква – 2-3 шт.
  • твердий сир – 100 г
  • майонез – за смаком
  • часник (за бажанням)

Рецепт приготування:

  1. Вимийте і натріть на крупній тертці кабачки. Відіжміть зайву рідину.
  2. У глибокому посуді збийте яйця з сіллю і перцем, залийте отриманою сумішшю кабачкову масу, додайте подрібнену зелень за смаком і ретельно все перемішайте.
  3. Всипте в масу борошно і знову все перемішайте. Рівномірно розподіліть кабачкове тісто по застеленому пергаментом деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
    Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото
    Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото

     

  4. Для начинки: відваріть моркву та дайте охолонути. Очистіть, натріть на крупній тертці моркву та сир. Змішайте з часником та майонезом. Або приготуйте начинку на свій смак (фарш+цибуля).
  5. Готовий корж в пергаменті викладіть на поверхню, розподіліть по ньому начинку (залишивши трохи вільного місця біля країв) і загорніть кабачкову основу рулетом.
    Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото
    Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото

     

  6. Ставимо на кілька годин в холодильник. А після – нарізаємо рулет на шматочки. Смачного!

    Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото
    Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото