Кабачковий торт з помідорами: покроковий рецепт

Кабачковий торт з помідорами: покроковий рецепт

Торт з кабачків стане чудовою літньою закускою на вашому столі. Перекладати ви можете його помідорами, грибами, сиром, чи навіть фаршем.

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків
  • 4 ст. л. борошна
  • 3 яйця
  • 4 помідори
  • 3 зубчики часнику
  • 700 г домашнього майонезу
  • зелень
  • сіль
  • чорний мелений перець

Як приготувати закусочний торт з кабачків: 



1. Почистити кабачки, натерти їх на грубій тертці і віджати сік. Додати до кабачків яйця, сіль, чорний перець і борошно.
2. Гарненько перемішати тісто – воно не повинно бути з грудочками. При потребі додати ще муки.
3. На розігріту сковороду вилити млинцеву порцію на всю поверхню сковороди. Обсмажити кабачкові млинці з двох сторін до появи золотистої скоринки.

Читайте також: ТОП-6 смачних страв з кабачків: рецепти приготування

4. Помідори нарізати тонкими кільцями.
5. Подрібнити зелень та часник. У посудині змішати майонез із зеленню і часником – це буде соус для торта з кабачків.
6. Коли кабачкові млинці охолонуть, приступаємо до фінального етапу. Потрібно покласти млинець на блюдо, намазати тонким шаром соусу, викласти кільця помідорів і накрити наступним млинцем. Повторювати дії, поки всі млинці не закінчаться 😉

Читайте також: Кабачкові рулетики з різними начинками: 5 рецептів з фото