Кабачки без смаження і без олії. Готую кожного дня!

Кабачки без смаження і без олії. Готую кожного дня!
Кабачки без смаження і без олії. Готую кожного дня!

Кабачки з сиром в духовці

Це прекрасна альтернатива кабачковим тортам з помідорами , часником і майонезом.

Інгредієнти:

  • кабачок – 3 шт.
  • твердий сир – 200 г
  • борошно – 70 г
  • яйця – 2 шт.
  • сіль, перець, прованські трави – за смаком
  • часниковий порошок – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Кабачки наріжте поздовжніми слайсами (шириною приблизно 0,5 см).
  2. Помістіть слайси в друшляк, присипте їх сіллю і залиште на 20 хвилин, щоб позбутися від зайвої рідини.
  3. Обсушіть кожен шматочок за допомогою паперового рушника, присипте слайси прованськими травами. Тонкими скибочками приблизно того ж розміру, що і кабачки, наріжте твердий сир. Сформуйте бутерброди: кабачковий слайс, 2 скибочки сиру і знову кабачок.
  4. Кабачкові бутерброди обваляйте в борошні, потім в яєчній суміші (яйце+сіль+часниковий порошок). Викладіть закуску на деко і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 25-30 хвилин.
  5. Рекомендуємо подавати з сметанним соусом.

    Кабачки без смаження і без олії. Готую кожного дня!
    Кабачки без смаження і без олії. Готую кожного дня!