
Кабачки з сиром в духовці
Це прекрасна альтернатива кабачковим тортам з помідорами , часником і майонезом.
Інгредієнти:
- кабачок – 3 шт.
- твердий сир – 200 г
- борошно – 70 г
- яйця – 2 шт.
- сіль, перець, прованські трави – за смаком
- часниковий порошок – за смаком
Рецепт приготування:
- Кабачки наріжте поздовжніми слайсами (шириною приблизно 0,5 см).
- Помістіть слайси в друшляк, присипте їх сіллю і залиште на 20 хвилин, щоб позбутися від зайвої рідини.
- Обсушіть кожен шматочок за допомогою паперового рушника, присипте слайси прованськими травами. Тонкими скибочками приблизно того ж розміру, що і кабачки, наріжте твердий сир. Сформуйте бутерброди: кабачковий слайс, 2 скибочки сиру і знову кабачок.
- Кабачкові бутерброди обваляйте в борошні, потім в яєчній суміші (яйце+сіль+часниковий порошок). Викладіть закуску на деко і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 25-30 хвилин.
- Рекомендуємо подавати з сметанним соусом.
Кабачки без смаження і без олії. Готую кожного дня!