Кабачки більше не смажу! Фаршировані кабачки в духовці — це так просто і смачно

Кабачки більше не смажу! Фаршировані кабачки в духовці — це так просто і смачно
Кабачки більше не смажу! Фаршировані кабачки в духовці — це так просто і смачно

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • сир (моцарела) – 250 г
  • сіль, італійські трави

Процес приготування:

  1. Кабачки надрізати (але не до кінця), посолити і дати постояти 10-15 хвилин.
  2. Нарізати помідори та сир. “Нафарширувати” кабачки. Заправити сіллю та італійськими травами.
  3. Запікати в розігрітій духовці до 180-200° 40 хвилин.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!