Інгредієнти:
- кабачок – 300 г
- яйця – 2 шт.
- борошно – 100 г
- м’ясо або фарш – 150 г
- сіль і спеції – на смак
- цибуля за бажанням
Процес приготування:
- Кабачки натираємо на грубій тертці. Віджимаємо від зайвої вологи.
- Беремо або обсмажений фарш, або будь-яке м’ясо, підійде навіть копчене. Ріжемо невеликими кубиками. Також нарізаємо цибулю. Все перекладаємо в глибоку миску. Туди ж розбиваємо яйця, додаємо сіль і перець.
- Вкінці додаємо борошно і перемішуємо. Отриману масу перекладаємо в форму для запікання.
- Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.