Кабачки більше не смажу! Готую обід і вечерю за 10 хвилин. Смакота!

Інгредієнти:

  • кабачок – 300 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 100 г
  • м’ясо або фарш – 150 г
  • сіль і спеції – на смак
  • цибуля за бажанням

Процес приготування:

  1. Кабачки натираємо на грубій тертці. Віджимаємо від зайвої вологи.
  2. Беремо або обсмажений фарш, або будь-яке м’ясо, підійде навіть копчене. Ріжемо невеликими кубиками. Також нарізаємо цибулю. Все перекладаємо в глибоку миску. Туди ж розбиваємо яйця, додаємо сіль і перець.
  3. Вкінці додаємо борошно і перемішуємо. Отриману масу перекладаємо в форму для запікання.
  4. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.