Кабачки більше не смажу! Натираю на тертці — і в духовку. Тільки начинку міняю і щоразу новий смак!

Рецепт та інгредієнти:

  1. 1 кабачок натерти на дрібній тертці. Додати 6 яєць, сіль, чорний перець. Перемішайте ручним міксером.
  2. 1 кабачок нарізати тонкими кільцями.
  3. Деко застелити пергаментом, викласти терту масу з кабачків. Зверху розкласти шматочки кабачків.
  4. Посолити. Випікати в духовці при температурі 180 ° C протягом 20 хвилин. Дати охолонути.
  5. М’який вершковий сир (250 г) змішати з часником та кропом.
  6. Змастити сирною начинкою кабачки і загорнути рулетом.
  7. Відправити в холодильник на 1 годину.

Смачного!

https://youtu.be/zp8_rZQkrhQ

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!