Кабачки фарширую м’ясним фаршем і обсмажую на сковороді. Виходять рум’яні та хрусткі

Кабачки фарширую м'ясним фаршем і обсмажую на сковороді. Виходять рум'яні та хрусткі

Оригінальна закуска припаде до вподоби всім любителям легких і ситних перекусів. Кільця з кабачків ми фаршируємо м’ясним фаршем і обсмажуємо на сковороді. Завдяки паніровці котлети в кабачках виходять рум’яні та хрусткі зовні. Але варто відкусити шматочок, і він практично тане в роті. Спробуйте це чудове блюдо!

Інгредієнти:

  • кабачок – 1-2 шт.
  • фарш 200-300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • яйце – 3 шт.
  • хліб – 1-2 скибочки
  • сіль, перець – за смаком

Рецерт приготування:

  1. Візьміть молодий середній кабачок, добре вимийте і наріжте кружальцями завтовшки 1 см. Виріжте середину ножем або круглою формою.
  2. Розмочити у воді або молоці 1-2 скибочки білого хліба, відіжміть і додайте до фаршу разом з подрібненою цибулею. Вбийте 1 яйце, посоліть і поперчіть, ретельно перемішайте.
  3. Наповніть кабачкові кільця фаршем. Збийте яйця з дрібкою солі. В окрему тарілку всипте сухарі.
  4. Вмочіть котлети спочатку в яйця, а потім в сухарі. Викладіть на розігріту з олією сковороду.
  5. Смажте котлети на повільному вогні з обох боків до золотистої скоринки. Перекладіть готові фаршировані кабачки на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.Смачного!
 Підпишіться на Коліжанку в Telegram