Інгредієнти:
- кабачки;
- фарш;
- сир;
- часник;
- зелень;
- сметана;
- помідори;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування:
- Кабачок ріжемо кружальцями.
- Форму застеляємо фольгою або пергаментом і викладаємо кабачки, солимо.
- Фарш беріть на свій смак і заправте цибулею, зеленню, спеціями, сіллю і перцем. Вимішуємо до однорідності.
- Викладаємо фарш (приблизно по 1 ч.л.).
- Запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
- Помідор ріжемо тонкими кружальцями і викладаємо зверху на фарш.
- Для заливки змішуємо сметану з часником і зеленню, спеціями на (свій) смак і тертим сиром. Вимішуємо до однорідності.
- Викладаємо сирно-сметанну суміш і допікаємо ще 10 – 15 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
Подавайте такі кабачки із сметанно-часниковим соусом. Смачного!