
Інгредієнти:
- кабачки – 1-2 шт.;
- фарш (будь-який) – 500 г;
- цибуля і морква – по 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- печериці;
- сметана, 2 ст.л.;
- соєвий соус, зелень, сіль, перець;
- сир.
Процес приготування:
- Кабачки очищаємо від шкірки і ріжемо ножем на кружальця, або робимо це за допомогою терки з великим отвором.
- Солимо кабачок і залишаємо на 15 хвилин.
- Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем.
- Морква і часник тремо на середній тертці і змішуємо з фаршем.
- Форму для запікання змащуємо олією.
- Викладаємо на кабачок трохи фаршу і складаємо його вдвоє і викладаємо у форму.
- Для заливки змішуємо сметану з соєвим соусом, водою (100 мл) і заливаємо кабачки.
- Викладаємо зверху шматочки печериць.
- Накриваємо фольгою і випікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин, прибираємо фольгу, посипаємо тертим сиром і допікаємо до розплавлення сиру. При подачі посипаємо зеленню.
https://youtu.be/d6LQw20ueqk