Кабачки по-новому! Таких кабачків завжди мало! Чому я не готувала так раніше

Інгредієнти:

  • кабачки – 1-2 шт.;
  • фарш (будь-який) – 500 г;
  • цибуля і морква – по 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • печериці;
  • сметана, 2 ст.л.;
  • соєвий соус, зелень, сіль, перець;
  • сир.

Процес приготування:

  1. Кабачки очищаємо від шкірки і ріжемо ножем на кружальця, або робимо це за допомогою терки з великим отвором.
  2. Солимо кабачок і залишаємо на 15 хвилин.
  3. Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем.
  4. Морква і часник тремо на середній тертці і змішуємо з фаршем.
  5. Форму для запікання змащуємо олією.
  6. Викладаємо на кабачок трохи фаршу і складаємо його вдвоє і викладаємо у форму.
  7. Для заливки змішуємо сметану з соєвим соусом, водою (100 мл) і заливаємо кабачки.
  8. Викладаємо зверху шматочки печериць.
  9. Накриваємо фольгою і випікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин, прибираємо фольгу, посипаємо тертим сиром і допікаємо до розплавлення сиру. При подачі посипаємо зеленню.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!