Кабачки тепер можна не смажити: рецепт, який я не перестаю готувати (вимочую в солоній воді і в духовку)

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • сир “сулугуні” – 150 г
  • базилік – 1 ст. л.
  • сушений часник – 1 ст. л.
  • сіль, перець чорний мелений
  • сметана – 2 ст. л.
  • часник – 1 зуб

Процес приготування:

  1. У кабачків відріжте кінчики. Зробіть глибокі надрізи, але не до кінця. Товщина скибочок 0,5 см.
  2. У глибоку миску налийте холодну воду, додайте сіль. Викладіть підготовлені кабачки, залиште на 30-40 хвилин, за цей час вони візьмуть в себе необхідну кількість солі і стануть еластичними.
  3. Тонкими скибочками наріжте сир. В окремій мисці змішайте спеції і в цій суміші обваляйте кожну скибочку сиру.
  4. Дістаньте кабачки з води, витріть сухим рушником і на тому боці де немає надрізів, щоб кабачки не зламалися, зробіть неглибоку сіточку.
  5. Помідори наріжте тонкими скибочками і починайте фарширувати кабачок.
  6. Перекладіть кабачки в глибоку форму, зверху посипте спеціями. Запікайте 30 -35 хвилин при 180 ° С. Перші 15-20 хвилин запікати під фольгою, потім фольгу приберіть, змастіть кабачки соусом зі сметани і часнику і запікайте ще 15-20 хвилин.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!