
Інгредієнти:
- Кабачки молоді – 2 шт. (300-400 г)
- Яйця – 2 шт.
- Сир домашній – 200 г
- Сир твердий – 150 г
- Борошно – 4 ст.л.
- Розпушувач – дрібка
- Часник – 3 зубчики
- Сіль, спеції, зелень – на смак
- Вершкове масло
- Панірувальні сухарі
Процес приготування:
-
Натираю кабачок на середній терці. Солю і залишаю постояти на 10 хвилин. Потім віджимаю з кабачка зайву рідину.
-
Змішую сир, яйця. Збиваю блендером до однорідного стану.
- Додаю кабачок, часник, твердий сир (натертий), зелень, спеції. Перемішую.
Кабачки у мене зникають миттєво. Неймовірно смачний рецепт з кабачків. Головне, біля плити стояти не потрібно - Вкінці додаю борошно та розпушувач.
- Форму для випічки змащую вершковим маслом і посипаю панірувальними сухарями. Потім виливаю в неї кабачкову масу і ставлю запіканку в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
- Це дуже смачно! Смачного! Запіканку можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді. Спробуйте!