Кабачки в ароматній зажарці з цибулі та моркви, на все потрібно 20 хв. Салат з кабачків на зиму!

Інгредієнти:

  • кабачки – 1100 кг
  • морква – 700 г
  • цибуля – 700 г
  • петрушка – за смаком
  • олія – 100 мл
  • томатна паста – 140 г
  • цукор – 50 г
  • сіль – 25 г
  • оцет 9% – 3 ст.л

Приготування:

  1. Кабачки миємо, нарізаємо великими шматками, при цьому шкірку не знімаємо, цибулю півкільцями, моркву на терці для корейської моркви. Дрібно ріжемо петрушку.
  2. На великій сковорідці розігріваємо олію, викладаємо туди нарізану цибулю, смажимо до навівпрозорості, тоді додаємо моркву та смажимо 4 хв.
  3. Після цього додаємо томатну пасту, ще смажимо 10 хв. Зажарка готова.
  4. До зажарки додаємо кабачки, цукор та сіль. Все перемішуємо, накриваємо кришкою та тушкуємо 10 хв, тепер додаємо петрушку і тушкуємо ще 3 хв.
  5. Додати оцет, все перемішати та тушкувати 2 хв.
  6. Гарячою закускою наповнюємо простерилізовані баночки та закочуємо кришками.
  7. Перевертаємо догори дном та накриваємо до повного охолодження. Смачного!
Кабачки в ароматній зажарці з цибулі та моркви, на все потрібно 20 хв. Салат з кабачків на зиму!
Кабачки в ароматній зажарці з цибулі та моркви, на все потрібно 20 хв. Салат з кабачків на зиму!