Кабачки за цим рецептом виходять пікантні і хрусткі. Лечо з кабачків на зиму

Кабачки за цим рецептом виходять пікантні і хрусткі. Лечо з кабачків на зиму
Кабачки за цим рецептом виходять пікантні і хрусткі. Лечо з кабачків на зиму

Кабачки за цим рецептом виходять пікантні і хрусткі. Лечо з кабачків на зиму

Інгредієнти:

  • кабачок – 800 г
  • болгарський перець – 200 г
  • помідори – 400 г
  • цибуля – 200 г
  • томатна паста – 160 г
  • оцет – 30 мл
  • олія – 40 мл
  • цукор – 1 ст.л.
  • сіль – за смаком (1 ст.л.)
  • часник – 6 зуб.

Рецепт приготування:

  1. Помийте овочі, цибулю і часник очистіть від лушпиння. Простерілізіруйте банки. Перець очистіть і наріжте квадратиками. Помідори поріжте на середні кубики. Подрібніть помідори і перець до однорідної маси блендером.
  2. Посоліть суміш, додайте цукор і доведіть до кипіння. Зніміть густу піну і влийте олію. Далі додайте томатну пасту. Кабачок наріжте кружальцями, можете розрізати кожен ще навпіл. Додайте до лечо, варіть хвилин 10.
  3. Наріжте цибулю півкільцями, додайте її до кабачків. Варіть лечо ще 5 хвилин. За пару хвилин до кінця додайте подрібнений часник, оцет. Складіть все у баночки і закатайте. За бажанням, можете простерилізувати.

    Кабачки за цим рецептом виходять пікантні і хрусткі. Лечо з кабачків на зиму
    Кабачки за цим рецептом виходять пікантні і хрусткі. Лечо з кабачків на зиму