КАБАЧКИ зникають на УРА, не встигаю ПОДАВАТИ НА СТІЛ! Смачна ЗАКУСКА НА ХЛІБ з кабачків

КАБАЧКИ зникають на УРА, не встигаю ПОДАВАТИ НА СТІЛ! Смачна ЗАКУСКА НА ХЛІБ з кабачків
КАБАЧКИ зникають на УРА, не встигаю ПОДАВАТИ НА СТІЛ! Смачна ЗАКУСКА НА ХЛІБ з кабачків

Намазка на хліб з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки – 450-500 г (2 шт.)
  • велика цибулина – 1 шт.
  • морквина – 1 шт.
  • сіль, перець – на (свій) смак
  • пучок зелені (кріп)
  • плавлений сирок – 2 шт. (по 85 г)

Процес приготування:

  1. Кабачки ріжемо дрібними кубиками.
  2. Цибулю ріжемо шматочками і обсмажуємо до м’якості.
  3. Додаємо моркву і тушкуємо до готовності. Солимо.
  4. Додаємо кабачки, перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.
  5. Накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на невеликому вогні, періодично перемішуємо.
  6. Солимо і перчимо до смаку, тушкуємо ще 2 хвилини, перемішуємо.
  7. Даємо овочам охолонути. Зелень дрібно нарізаємо. Сирки ріжемо на шматочки.
  8. У чашу блендеру кладемо овочі, сирки, зелень і перебиваємо масу до однорідності.
  9. Маса повинна перетворитися в однорідну пасту без шматочків.

Намазку використовувати для бутербродів або обсмажити грінки і подавати пасту до них.