Качан капусти і одна морквина. Ідеальна капуста по-корейськи

Дуже апетитна закуска з найпростіших інгредієнтів. Цей рецепт стане вашим улюбленим, адже капуста виходить в міру гострою, з нотками пікантності, відмінно поєднується з різними стравами.

Продукти:

  • 1 капуста;
  • 1 морквина;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 75 мл олії;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 3 ч. л. обсмаженого коріандру;
  • 2 ч. л. куркуми;
  • 2 ст. л. оцту;
  • сіль,
  • гострий перець;
  • паприка – за смаком.

Як готувати:

  1. Капусту ріжемо шматками – кубиками, щоб були великі шматочки.
  2. Солимо за смаком. Добре виминаємо, щоб капуста добре просолилася.
  3. Залишаємо на 30 хвилин, періодично перевертаємо і мнемо, але не сильно.
  4. Морква тремо на крупній тертці або тертці для корейської моркви, змішуємо з капустою.
  5. Порада: якщо ви спробували і виявилося, що пересолили, просто додайте ще капусти.
  6. Розігріваємо олію. У капусту додаємо цукор, коріандр обсмажений і мелений, паприку, гострий перець і вливаємо оцет, додаємо пропущений через прес або тертий часник.
  7. Тепер вливаємо розігріту рослинну олію  на спеції і швидко перемішуємо капусту.
  8. Всипаємо куркуму і перемішуємо.
  9. Залишаємо капусту просочуватися на ніч.
  10. Оцет додавайте на свій смак – більше або менше. А куркума додасть гарного кольору страві.

За матеріалами.