Дуже апетитна закуска з найпростіших інгредієнтів. Цей рецепт стане вашим улюбленим, адже капуста виходить в міру гострою, з нотками пікантності, відмінно поєднується з різними стравами.
Продукти:
- 1 капуста;
- 1 морквина;
- 5 зубчиків часнику;
- 75 мл олії;
- 3 ст. л. цукру;
- 3 ч. л. обсмаженого коріандру;
- 2 ч. л. куркуми;
- 2 ст. л. оцту;
- сіль,
- гострий перець;
- паприка – за смаком.
Як готувати:
- Капусту ріжемо шматками – кубиками, щоб були великі шматочки.
- Солимо за смаком. Добре виминаємо, щоб капуста добре просолилася.
- Залишаємо на 30 хвилин, періодично перевертаємо і мнемо, але не сильно.
- Морква тремо на крупній тертці або тертці для корейської моркви, змішуємо з капустою.
- Порада: якщо ви спробували і виявилося, що пересолили, просто додайте ще капусти.
- Розігріваємо олію. У капусту додаємо цукор, коріандр обсмажений і мелений, паприку, гострий перець і вливаємо оцет, додаємо пропущений через прес або тертий часник.
- Тепер вливаємо розігріту рослинну олію на спеції і швидко перемішуємо капусту.
- Всипаємо куркуму і перемішуємо.
- Залишаємо капусту просочуватися на ніч.
- Оцет додавайте на свій смак – більше або менше. А куркума додасть гарного кольору страві.