Капуста, борошно, яйце і трохи сиру. Ви пошкодуєте, що не знали про цей рецепт раніше!

Капуста, борошно, яйце і трохи сиру. Ви пошкодуєте, що не знали про цей рецепт раніше!
Капуста, борошно, яйце і трохи сиру. Ви пошкодуєте, що не знали про цей рецепт раніше!

Всього з однієї капусти, декількох яєць і сиру у вас вийде приготувати дуже смачний і ніжний торт.

Інгредієнти:

  • 700 г капусти
  • 7 ст.л. борошна
  • 100 г плавленого сиру
  • 6 ст.л. сметани
  • 7 яєць
  • 6 ст.л. соняшникової олії
  • 220 г твердого сиру
  • 4 зубчики часнику
  • 50 г кропу
  • 1 ст.л. солі

Приготування: 

  1. Капусту треба дрібно нашаткувати, додати в неї ½ ст.л. солі і розім’яти руками. Залиште капусту на 10 хвилин. Додайте в капусту 4 яйця, ½ ст.л. солі, половину подрібненого кропу, 7 ст.л. борошна і добре перемішайте всі інгредієнти до консистенції тіста для оладки.
  2. На сковороду з соняшниковою олією (діаметром 18 см), покладіть 4 ст.л. капустяної суміші. Млинці треба смажити по 2-3 хвилини на кожній стороні. Капустяні млинці викладіть на тарілку і остудіть. З цієї кількості інгредієнтів у вас вийде 3 капустяних млинці.
  3.  Натріть 220 г твердого сиру, 3 варені яйця і 100 г плавленого сиру на дрібній тертці. З’єднайте всі інгредієнти (трохи сиру відкладіть для декору), додайте 6 ст.л. сметани, часник, трохи кропу і перемішайте до однорідної консистенції.
  4. На велику тарілку розмістіть кулінарне кільце і покладіть один млинець з капусти, змастіть капустяний млинець сирною сумішшю. Таким же чином змастіть всі капустяні млинці. Посипте торт тертим сиром, кропом і прикрасьте скибочками помідора.
  5. Поставте в холодильник на 20 хвилин або можете одразу подати до столу. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!