Капуста, яйця і морква, готую цю страву майже кожного дня

Капуста, яйця і моркву, готую два рази в тиждень і сім'я просить добавку

Найпростіші рецепти виходять найсмачнішими і оригінальними. Пропонуємо вам смачний рецепт свіжого салату.

Інгредієнти:

  • капуста (найкраще підійде молода або пекінська), 300 г;
  • яйця, 3 шт.;
  • морква, 1 шт.;
  • сіль, зелень, сметана або майонез.

Процес приготування:

  1. Капусту тонко шаткуємо, зелень подрібнюємо, морква тремо на крупній тертці.
  2. Яйця змішуємо з сіллю і молоком, збиваємо вінчиком або виделкою.
  3. Розігріваємо на сковороді олію і смажимо тонкі яєчні млинці.
  4. Нарізаємо млинці соломкою.
  5. Змішуємо капусту, млинці, зелень, моркву.
  6. Для соусу змішуємо сметану з майонезом, заправляємо салат, перемішуємо і додаємо сіль і перець за смаком.
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!