Капусту більше не тушкую, а готую в духовці. Виходить дуже смачна!

Капусту більше не тушкую, а готую в духовці. Виходить дуже смачна!
Капусту більше не тушкую, а готую в духовці. Виходить дуже смачна!

Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг
  • морква -1 шт.
  • курячі стегенця – 4 шт.
  • цибуля – 1-2 шт.
  • часник – 1-2 зуб.
  • аджика – 1 ст.л.
  • вершкове масло – 30 г
  • олія – 2 ст.л.

Рецепт приготування:

  1. Змішуємо аджику, 1 ст. л. соняшникової олії і подрібнений часник.
  2. Натираємо соусом курку і ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.
  3. Цибулю нарізаємо півкільцями, шаткуємо капусту і натираємо моркву на великій тертці.
  4. Змішуємо овочі, солимо і розминаємо руками. Додаємо олію.
  5. Овочі викладаємо в рукав, зверху викладаємо курку і додаємо шматочки вершкового масла.
  6. Запікаємо при 200 градусах протягом 45 хвилин. Потім акуратно розрізаємо рукав і відправляємо в духовку до утворення золотистої скоринки. Смачного!