
Такі млинці можна перемазати майонезом або сметанним соусом. Тоді у вас вийде чудовий закусочний торт з капусти.
Інгредієнти:
- капуста білокачанна молода – 250 г
- пшеничне борошно – 120 г
- кукурудзяний крохмаль – 40 г
- зелена цибуля, кріп – 100 г
- яйце – 1 шт.
- вода – 250 мл
- сіль – 0, 5 ч.л.
Рецепт приготування:
- Збийте в глибокій мисці яйце з сіллю, додайте воду і перемішайте. Окремо змішайте борошно з крохмалем.
- Акуратно введіть суху суміш в рідку, постійно збиваючи вінчиком, щоб не утворилося грудочок. У вас повинно вийти досить рідке тісто.
- Дрібно наріжте капусту, цибулю і кріп. Додайте в тісто і перемішайте.
- Розігрійте в сковороді невелику кількість соняшникової олії. Викладіть тонким шаром капустяне тісто і накрийте кришкою. Через 3 хвилини переверніть млинець і смажте ще 2-3 хвилини без кришки.
Капустяні млинці на сковороді — з найпростіших інгредієнтів і замішуються на воді