
Економний, але дуже смачний рецепт. Готується всього 15 хвилин, з найпростіших продуктів, які точно є у вашому холодильнику.
Продукти:
- 400 г капусти;
- 200 мл кефіру;
- 3-4 ст. л. борошна;
- 1 яйце;
- 1 цибулина;
- 1/3 ч. л. розпушувача;
- 1-2 ст. л. олії.
Як готувати:
- Дрібно січемо капусту.
- Солимо, добре мнемо руками.
- Тремо на грубій тертці одну цибулину.
- Додаємо 200 мл кефіру або кислого молока.
- Додаємо 1 яйце, олію, борошно, розпушувач, все добре перемішуємо.
- Солимо, перчимо – за смаком.
- Маса має бути як густа сметана.
- Залишаємо на 5-7 хвилин.
- Розігріваємо олію, ложкою викладаємо масу в сковорідку.
- Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору.
Капустяні оладки виходять пишні, ароматні і дуже смачні. Потіште своїх рідних!