Карпатська грибна юшка — смакота неймовірна! Гуцулка ділиться рецептом

Карпатська грибна юшка — смакота неймовірна! Гуцулка ділиться рецептом
Карпатська грибна юшка — смакота неймовірна! Гуцулка ділиться рецептом

Карпатська грибна юшка, рецепт якої ми випитали в Параски Шарабуряк в селі Білоберізка, яке знаходиться в Карпатах, неподалік скелі ПИСАНИЙ КАМІНЬ. Чесно кажучи юшка грибна дуже смачна, коли спробував, то зрозумів, що таку грибну юшку я б з радістю включив в домашнє меню, оскільки готується дуже просто і виходить смачно! По цьому рецепту можна приготувати дві страви: грибна юшка з свіжих білих грибів або грибна юшка з сушених грибів. Гуцульську грибну юшку по-карпатськи можна готувати як з сушених грибів, так і зі свіжих. Ми вже спробували і так, і так і обидва рази вийшло пречудово!

РЕЦЕПТ ГРИБНА ЮШКА З КАРПАТ (гуцульська грибна юшка рецепт)

Складники для грибної юшки:

  • Білі Гриби – 300-500 свіжих / або 60-70 грамів сушених білих грибів (можна взяти і ароматну суміш різних грибів, але найкраще звісно білі гриби)
  • Сметана (можна сепараторну, якщо дуже кисла, можна розбавити молоком!) – 1 л
  • Вода для юшки 2-3 л
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Чебрець за бажанням

ПІДБИВКА

  • та ж сметана (+ 100-150 мл для підбивки)
  • борошно -2-3 ст. л.

ЗАКРИШКА

  • цибулька, кріп

Як приготувати карпатську грибну юшку