Картопля по-грецьки: так смачно, що можна їсти без м’яса

Картопля по-грецьки: так смачно, що можна їсти без м'яса
Картопля по-грецьки: так смачно, що можна їсти без м'яса

Інгредієнти:

  • картопля -1 кг
  • часник – 2 зуб.
  • лимонний сік – 100 мл
  • орегано – 2 ч.л.
  • оливкова олія – 70 мл
  • сіль, перець – на (свій) смак

Рецепт приготування:

  1. Очищену картоплю розріжте уздовж на 8 частин і викладіть у форму для запікання.
  2. Для заправки змішайте лимонний сік, олію, орегано і подрібнений часник.
  3. Полийте картоплю соусом, посоліть і поперчіть на (свій) смак. Влийте трохи води, щоб частково покрити картоплю. Ви можете викласти картоплю на змащене олією деко, і не поливати водою.
  4. Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте картоплю протягом 40-50 хвилин.

При подачі посипте зеленню та подавайте з улюбленим соусом.

Картопля по-грецьки: так смачно, що можна їсти без м'яса
Картопля по-грецьки: так смачно, що можна їсти без м’яса