Картопля з м’ясом, запечена в рукаві

Картопля з м’ясом, запечена в рукаві
Картопля з м’ясом, запечена в рукаві

Для приготування страви підійде абсолютно будь-яке м’ясо. Хочете, щоб пожирніше, беріть свинину. Не любите дуже жирне візьміть курку або індичку.

Також підійде кролик і молода яловичина. Картопелька виходить соковитою, так як готується в соку, який дає м’ясо. Відмінний варіант для сімейної вечері!

Які інгредієнти потрібні:

  • 500 г будь-якого м’яса;
  • 2 зубчики часнику;
  • 800 г картоплі;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 ст. л. сухого кропу;
  • 50 г вершкового масла;
  • чорний перець і сіль.

Готуємо картоплю з м’ясом запечену в рукаві

  1. Чистимо картоплю, миємо й ріжемо невеликими шматочками.
  2. М’ясо нарізаємо середніми шматками.
  3. Цибулину чистимо від лушпиння і ріжемо півкільцями. Часник дрібненько січемо.
  4. Наповнюємо інгредієнтами рукав і додаємо кріп, масло вершкове, соєвий соус. Солимо, перчимо, мішаємо руками прямо в рукаві і зав’язуємо його.
  5. Духовку включаємо, щоб розігрілася і після відправляємо в неї нашу страву на 40 хвилин.
Картопля з м’ясом, запечена в рукаві
Картопля з м’ясом, запечена в рукаві

Джерело

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!