
Ця страва з простих інгредієнтів, які є на кожній кухні. Виходить дуже смачно і ситно. Можна навіть готувати про запас і заморожувати як напівфабрикати. Дуже рекомендуємо приготувати!
Для млинців:
- 200 г картоплі;
- 200 мл молока;
- 1 зубчик часнику;
- 2 яйця;
- сіль;
- перець;
- зелень;
- 6 ст. л. борошна.
Для начинки:
- 200 г курячого фаршу;
- 1 яйце;
- сіль;
- перець;
- зелень.
Як готувати:
- Картоплю натираємо на дрібній тертці, також натираємо часник.
- Додаємо молоко, сіль, перець, зелень і яйця, перемішуємо. Потім поступово додаємо борошно і знову перемішуємо.
- Для начинки змішуємо фарш з яйцем, додаємо сіль, перець і зелень за смаком.
- Розігріту сковороду змащуємо олією, зменшуємо вогонь до середнього і наливаємо тісто тонким невеликим млинцем.
- Коли підрум’яниться перевертаємо і тонким шаром викладаємо начинку з фаршу. Потім знову перевертаю і даю підсмажитися фаршу кілька хвилин
- Акуратно викладаємо на тарілку і загортаємо рулетом. У такому вигляді його можна зберігати в морозилці кілька тижнів або відразу їсти в гарячому вигляді.
- Перед подачею обсмажуємо на вершковому маслі і поливаємо сметаною.
Зберігайте легкий і дуже смачний рецепт. І не забудьте поділитися ним з друзями!