Картопляні брізолі з фаршем – дуже ніжні і соковиті

Картопляні брізолі з фаршем - дуже ніжні і соковиті
Картопляні брізолі з фаршем - дуже ніжні і соковиті

Ця страва з простих інгредієнтів, які є на кожній кухні. Виходить дуже смачно і ситно. Можна навіть готувати про запас і заморожувати як напівфабрикати. Дуже рекомендуємо приготувати!

Для млинців:

  • 200 г картоплі;
  • 200 мл молока;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 яйця;
  • сіль;
  • перець;
  • зелень;
  • 6 ст. л. борошна.

Для начинки:

  • 200 г курячого фаршу;
  • 1 яйце;
  • сіль;
  • перець;
  • зелень.

Як готувати:

  1. Картоплю натираємо на дрібній тертці, також натираємо часник.
  2. Додаємо молоко, сіль, перець, зелень і яйця, перемішуємо. Потім поступово додаємо борошно і знову перемішуємо.
  3. Для начинки змішуємо фарш з яйцем, додаємо сіль, перець і зелень за смаком.
  4. Розігріту сковороду змащуємо олією, зменшуємо вогонь до середнього і наливаємо тісто тонким невеликим млинцем.
  5. Коли підрум’яниться перевертаємо і тонким шаром викладаємо начинку з фаршу. Потім знову перевертаю і даю підсмажитися фаршу кілька хвилин
  6. Акуратно викладаємо на тарілку і загортаємо рулетом. У такому вигляді його можна зберігати в морозилці кілька тижнів або відразу їсти в гарячому вигляді.
  7. Перед подачею обсмажуємо на вершковому маслі і поливаємо сметаною.

Зберігайте легкий  і дуже смачний рецепт. І не забудьте поділитися ним з друзями!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!