Картопляні биточки у духовці: тепер картоплю не смажу!

Картопляні биточки у духовці: тепер картоплю не смажу!
Картопляні биточки у духовці: тепер картоплю не смажу!

Набридли традиційні страви з картоплі? Тоді цей рецепт саме для вас. Підійде, і на вечерю, і на обід. Універсальна ситна страва!

Продукти:

  • 500 г відвареної картоплі;
  • 200 г копченої курки;
  • 80 г сиру;
  • зелена цибуля і кріп;
  • сіль і перець;
  • олія.

Як готувати:

  1. Картоплю відварюємо до готовності, натираємо на грубій тертці.
  2. Курку ріжемо кубиками.
  3. Сир тремо на дрібній тертці.
  4. У мисці змішуємо всі інгредієнти, додаємо спеції, зелень.
  5. Добре вимішуємо.
  6. Форму змащуємо олією.
  7. Формуємо биточки, викладаємо у форму.
  8. Змащуємо биточки олією.
  9. Запікаємо у духовці при температурі 185 градусів 15 хвилин.

Подавайте биточки з сметаною. Дуже смачно! Неодмінно потіште своїх рідних!