Картопляні зрази з фаршем: покроковий рецепт приготування

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КАРТОПЛЯНОЇ ОСНОВИ

  • 12 середніх картоплин
  • 2 яйця
  • 5 ст. л. борошна
  • 1 ч. л. солі

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ НАЧИНКИ

  • 400-500 г м’ясного фаршу
  • 1 цибулина
  • сіль і перець за смаком

Зрази картопляні з фаршем

  1. Наріж картоплю великими шматочками і відвари до повної готовності. Не забудь посолити.
  2. З картоплі зроби п’юре.
  3. Ріпчасту цибулю почисти і дрібно наріж кубиками.
  4. Обсмаж дрібно нарізану цибулю на рослинній олії, додай фарш, все перемішай, посоли і поперчи за смаком. Потушкуй до готовності.
  5. У картопляну масу додай яйце, борошно і перемішай.
  6. Сформуй з картопляного тіста невеликі кульки. Розкачай кожну в коржик. У центр кожної кульки поклади столову ложку фаршу.
  7. Сформуй картопляний пиріжок, акуратно з’єднавши краї коржа.
  8. Обваляй готові пиріжки в борошні. Обсмажуй на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки. Смачного!