Картоплю тепер готую тільки так. Виходить неймовірно смачна та ароматна, спробуйте!

Картопля тепер готую тільки так. Виходить смачна та ароматна, спробуйте!
Картопля тепер готую тільки так. Виходить смачна та ароматна, спробуйте!

Інгредієнти:

  • картопля – 10 шт.;
  • фарш – 500 г;
  • томатний соус або паста, 3 ст.л.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • молоко – 100 мл;
  • сметана – 2 ст.л.;
  • сир – 100 г;
  • сіль і спеції;
  • кріп, рослинна олія.

Рецепт приготування:

Готувати в формі для запікання, діаметром 24-28 см.

  1. Відварюємо картоплю в цілому вигляді в воді з сіллю, перцем горошком і лавровим листом.
  2. Фарш заправляємо кропом, часником, яйцем, сіллю і перцем, спеціями, дрібно нарізаною цибулею. Добре вимішуємо.
  3. Остиглу картоплю «вкутуємо» в фарш і укладаємо в змащену маслом форму.
  4. Змішуємо молоко зі сметаною, томатною пастою, сіллю і спеціями.
  5. Поливаємо соусом котлети, зверху посипаємо тертим сиром.
  6. Пергамент змочуємо водою і мокрою стороною викладаємо на форму.
  7. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів 40 хвилин, знімаємо папір і допікаємо ще 5 хвилин. Подаємо блюдо, посипавши зеленню. Смачного!
Тепер картоплю готую тільки так. Спробуйте — не пошкодуєте!
Тепер картоплю готую тільки так. Спробуйте — не пошкодуєте!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!