Коли гості “на порозі”, завжди готую цю страву! Дуже смачний і ситний обід на всю сім’ю

Коли гості "на порозі", завжди готую цю страву! Дуже смачний і ситний обід на всю сім'ю
Коли гості "на порозі", завжди готую цю страву! Дуже смачний і ситний обід на всю сім'ю

Інгредієнти:

  • цибуля, 2-3 шт.;
  • картопля, 800 г;
  • печериці, 500 г;
  • свинина, 500 г;
  • сметана, 3 ст.л.;
  • гірчиця, 1 ч.л.;
  • сіль, перець, спеції;
  • сир, 200 г

Процес приготування:

  1. Вибирайте свинний ошийок, так страва виходить набагато смачніше.
  2. Картоплю ріжемо тонкими кружальцями, по 5 мм завтовшки.
  3. М’ясо ріжемо невеликими порційними шматочками, солимо і перчимо, посипаємо улюбленими спеціями і добре втираємо спеції в м’ясо.
  4. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на олії. Через 2 хвилин додаємо нарізані гриби, і обсмажуємо ще кілька хвилин.
  5. Деко змащуємо олією і викладаємо смужками картоплю і м’ясо.

    Коли гості "на порозі", завжди готую цю страву! Дуже смачний і ситний обід на всю сім'ю
    Коли гості “на порозі”, завжди готую цю страву! Дуже смачний і ситний обід на всю сім’ю
  6. Сметану змішуємо з гірчицею, сіллю і перцем, змащуємо картоплю і м’ясо цим соусом.
  7. Зверху викладаємо цибулю з грибами і посипаємо тертим сиром.
  8. Деко застеляємо фольгою і запікаємо в розігрітій духовці до 180 градусів близько 45 хвилин.
  9. Знімаємо фольгу і допікаємо ще 8-10 хвилин до рум’яної скоринки зверху.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!