
Інгредієнти:
- цибуля, 2-3 шт.;
- картопля, 800 г;
- печериці, 500 г;
- свинина, 500 г;
- сметана, 3 ст.л.;
- гірчиця, 1 ч.л.;
- сіль, перець, спеції;
- сир, 200 г
Процес приготування:
- Вибирайте свинний ошийок, так страва виходить набагато смачніше.
- Картоплю ріжемо тонкими кружальцями, по 5 мм завтовшки.
- М’ясо ріжемо невеликими порційними шматочками, солимо і перчимо, посипаємо улюбленими спеціями і добре втираємо спеції в м’ясо.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на олії. Через 2 хвилин додаємо нарізані гриби, і обсмажуємо ще кілька хвилин.
- Деко змащуємо олією і викладаємо смужками картоплю і м’ясо.
Коли гості “на порозі”, завжди готую цю страву! Дуже смачний і ситний обід на всю сім’ю - Сметану змішуємо з гірчицею, сіллю і перцем, змащуємо картоплю і м’ясо цим соусом.
- Зверху викладаємо цибулю з грибами і посипаємо тертим сиром.
- Деко застеляємо фольгою і запікаємо в розігрітій духовці до 180 градусів близько 45 хвилин.
- Знімаємо фольгу і допікаємо ще 8-10 хвилин до рум’яної скоринки зверху.