Коли КАБАЧКИ смачніші м’яса! Кабачки в ДУХОВЦІ з новим цікавим смаком

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кабачки – 2 шт. (700 г)
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • часник сушений – 2 ч.л.
  • паприка копчена – 1 ч.л.
  • сир (пармезан) – 50 г
  • олія

Процес приготування:

  1. Беремо 2 молодих кабачки і нарізаємо кружальцями.
  2. Перекладаємо їх в миску, додаємо 0,5 ч.л. солі, 2 ч.л. сушеного часнику, якщо кабачки любите гостріші – ще можна додати чорний мелений перець і головний інгредієнт в цьому рецепті – це копчена паприка, її додаємо 1 ч.л.
  3. Додаємо трохи олії. Добре все перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися на кожен шматочок кабачка.
  4. Деко змащуємо олією і викладаємо кабачки.
  5. Запікаємо при 200 градусів 20 хвилин, потім посипаємо сиром і запікаємо ще 7-10 хвилин.

Смачного!