ІНГРЕДІЄНТИ:
- кабачки – 2 шт. (700 г)
- сіль – 0,5 ч.л.
- часник сушений – 2 ч.л.
- паприка копчена – 1 ч.л.
- сир (пармезан) – 50 г
- олія
Процес приготування:
- Беремо 2 молодих кабачки і нарізаємо кружальцями.
- Перекладаємо їх в миску, додаємо 0,5 ч.л. солі, 2 ч.л. сушеного часнику, якщо кабачки любите гостріші – ще можна додати чорний мелений перець і головний інгредієнт в цьому рецепті – це копчена паприка, її додаємо 1 ч.л.
- Додаємо трохи олії. Добре все перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися на кожен шматочок кабачка.
- Деко змащуємо олією і викладаємо кабачки.
- Запікаємо при 200 градусів 20 хвилин, потім посипаємо сиром і запікаємо ще 7-10 хвилин.
Смачного!