Коли не знаю, що приготувати на вечерю, завжди готую цю страву! Підходить до будь-якого гарніру

Коли не знаю, що приготувати на вечерю, завжди готую цю страву! Підходить до будь-якого гарніру
Коли не знаю, що приготувати на вечерю, завжди готую цю страву! Підходить до будь-якого гарніру

Інгредієнти:

  • куряче філе, 2 шт.;
  • морква, 1 шт.;
  • цибуля, 2 шт.;
  • вершки жирні, 200 мл;
  • сіль, перець і спеції за смаком.

Процес приготування:

  1. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  2. Моркву тремо на грубій тертці.
  3. Куряче філе ріжемо на невеликі шматочки.
  4. Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості.
  5. Додаємо м’ясо, перемішуємо, солимо і перчимо, можна додати свої улюблені спеції.
  6. Вливаємо жирні вершки і тушкуємо на невеликому вогні протягом 7- 10 хвилин.
  7. Подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!