
Коли обмаль часу! Швидкий та ситний сніданок на сковороді за 10 хвилин
Інгредієнти:
- молоко – 250 мл
- олія – 60 мл
- 2 яйця
- 1 чайна ложка солі
- 150 грам тертого сиру чеддер
- жменя шпинату
- 1 пакетик розпушувача (10 г)
- борошно – 200 грам
- 1 столова ложка вершкового масла
Рецепт приготування:
- Молоко змішуємо з олією, яйцями, сіллю та збиваємо вінчиком до однорідності.
- Додаємо тертий сир та подрібнений шпинат, перемішуємо.
- Всипаємо борошно та розпушувач та ретельно перемішуємо лопаткою.
- Розігріваємо сковорідку, добре змащуємо її вершковим маслом ( краї теж), виливаємо нашу суміш та смажимо 7-8 хвилин під закритою кришкою.
- Перевертаємо корж на тарілку, сковорідку знову змащуємо маслом та повертаємо корж смажити до готовності (ще 5 хвилин). Смачного!