Коли сезон яблук, завжди готую цей пиріг за бабусиним рецептом. Смакота!

Коли сезон яблук, завжди готую цей пиріг за бабусиним рецептом. Смакота!
Коли сезон яблук, завжди готую цей пиріг за бабусиним рецептом. Смакота!

Інгредієнти:

  • 4 яблука
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 3 яйця
  • 120 г цукру + столова ложка ванільного цукру
  • 100 мл молока
  • 80 мл олії
  • 220 г борошна,
  • пакетик розпушувача
  • дрібка солі
  • трохи масла для змащування форми
  • цукрова пудра (за бажанням)

Процес приготування:

  1. Почистьте яблука від шкірки та серцевини, наріжте їх часточками, збризніть лимонним соком і відкладіть.
  2. Приготуйте тісто для торта (як показано на відео).
  3. Змастіть маслом форму (розміром 24×32 см) і посипте її цукром. Додавання цукру дозволить яблукам карамелізуватися, і це дійсно смачно!
  4. Далі у форму викладіть яблука і залийте тістом.
  5. Випікати пиріг 30-35 хвилин при 170 ° C. Смачного!

https://youtu.be/sd0ZKd92nOw