
Інгредієнти:
- 4 яблука
- 2 столові ложки лимонного соку
- 3 яйця
- 120 г цукру + столова ложка ванільного цукру
- 100 мл молока
- 80 мл олії
- 220 г борошна,
- пакетик розпушувача
- дрібка солі
- трохи масла для змащування форми
- цукрова пудра (за бажанням)
Процес приготування:
- Почистьте яблука від шкірки та серцевини, наріжте їх часточками, збризніть лимонним соком і відкладіть.
- Приготуйте тісто для торта (як показано на відео).
- Змастіть маслом форму (розміром 24×32 см) і посипте її цукром. Додавання цукру дозволить яблукам карамелізуватися, і це дійсно смачно!
- Далі у форму викладіть яблука і залийте тістом.
- Випікати пиріг 30-35 хвилин при 170 ° C. Смачного!
https://youtu.be/sd0ZKd92nOw